Läppförstoring

Restylane och Juvederm för läppförstoring och läppkontur

En viktig del av vårt utseende är munnen och de flesta vill ha vackert formade läppar med lagom fyllighet och plut. Tunna läppar kan upplevas som snipiga och därför kan man vilja förändra sitt utseende lite grand.

Med Restylane eller Juvederm är det både enkelt och säkert att få en mer sensuell mun. Kvinnor i alla åldrar kan förbättra sitt utseende genom att på ett naturligt sätt göra en läppförstoring som lyfter fram munnen. Ibland förlorar läpparna volym med åren och läppstiftet kan rinna ut i rynkor runt munnen. En läppförstoring kan vara ett sätt att återfå drag som man ser som en del av sig själv, eller att komma tillrätta med något som man vantrivts med hela livet. Vi utför behandling med Restylane eller Juvederm en kroppsidentisk filler som är både säker och väldokumenterad. Vi använder framförallt den helt nya Restylane Lipp eller Juvederm smile, som är specialanpassad för läppar och som håller längst, men även vanligt Restylane, Restylane Perlane eller Juvederm ultra.

Vid behandlingen läggs bedövning med emlakräm på läppen, som sedan fylls med Restylane efter dina önskemål. Behandlingen ger inga större biverkningar, men läpparna kan vara lite svullna några dagar varför man bör planera in en bra behandlingsdag. Restylane/Juvederm är kroppsidentiskt och bryts därför ned av kroppen. Läppförstoringen kan därför behöva göras om efter ca 6-12 månader.

Man kan lyfta fram läppkonturen, lägga till mer volym och plut, göra läpparna större eller bredare, markera eller minska amorbågen för mer jämntjocka läppar. Valet är ditt.